DRUMLESSEN

 

 

Ben jij ook helemaal wild van drummen? Dan ben je bij 'Drumschool Chris van de Vijfeijke' aan het juiste adres!

 

Bij ons leer je drumritmes die jij graag wilt leren spelen op muziek die jij zelf hebt uitgekozen. Vanaf de eerste les zit je achter een drumstel en ga je letterlijk aan de slag. Behalve technische oefeningen komt uiteraard ook theorie aan bod.

 

We geven les aan beginners, maar ook aan (ver)gevorderden in alle gangbare stijlen. Lesmateriaal? Dat schrijven we overwegend zelf, helemaal toegespitst op de leerling waar hij/zij op dat moment aan toe en mee bezig is. Het lesmateriaal passen we altijd toe in een praktische situatie, zodat leerlingen altijd weten waarom ze een bepaalde oefening doen. Wij vinden het belangrijk om 'bij de tijd' te zijn; een vooruitstrevende blik op drumonderwijs staat bij ons niet voor niks op nummer één! Om het samenspel te oefenen wordt vaak met de leerling samengespeeld op (bas)gitaar of keyboards. Gedurende het cursusjaar organiseren we minimaal twee leerlingpresentaties om te laten zien wat je vorderingen zijn. Dat doe je in een band, of samen met de docent, of helemaal alleen; we laten aan jou over wat je het leukst vindt. Wij vinden een positieve podiumervaring erg belangrijk! 


                        

 
We houden acht jaar aan om te starten met drumlessen. Jonger kan ook; we bepalen dan middels een proefles of het al zinvol is om wekelijks aan de slag te gaan. Ben je al een eind op weg met drummen en kun je jezelf niks meer leren? Neem dan zeker een aantal lessen; wij kunnen je weer op weg helpen met nieuwe ideeën en inzichten. Drummen is niet leeftijdgebonden; start dus ook gerust op latere leeftijd met de leukste hobby die er is. Bijkomend voordeel is dat je hersenen mooi in beweging blijven; twee handen en twee voeten samen laten werken vergt nogal wat hersenactiviteit en daarmee blijf je geestelijk lekker in conditie!

 

Op dit moment bestaat ons team uit vier docenten: Luuk Adams, Nils van der Slikke, Bart Candel en uiteraard Chris zelf. Allen professioneel opgeleid en voorzien van een breed pakket ervaring op allerlei gebieden in de muziekpraktijk. We hebben leslocaties in Bladel en Eindhoven (bij het Centrum voor Pop en Jazz).

Ook zin om te starten met lessen? Stuur dan een email naar info@ffdrummen.nl voor meer informatie en om een eerste gratis proefles af te spreken! Bellen mag ook, 06 45 256 645. Spreek gerust de voicemail in, of stuur een sms of Whatsapp.