TEAMBUILDINGWORKSHOP 'DRUMMEN IN EEN POPBAND'

 
            

 
 
Samen met slagwerkprofessional Chris van de Vijfeijke ervaart u met uw team, familie of vriendengroep in een workshop van ongeveer 90 minuten wat een drummer in een popband nu eigenlijk doet.
 
Omdat drummen behoorlijk complex is, bespeelt elke deelnemer een onderdeel van een drumstel. Het doel is om als één geheel, dus als één drummer te gaan klinken. Zodra dat lukt, gaat u bekende popliedjes spelen waarbij Chris u begeleidt op keyboard. Ook voor mensen die eventueel willen zingen, is er alle ruimte. Op dat moment speelt u dus met z’n allen in een popband, met heel veel drummers in plaats van doorgaans één. Samenwerking en goed naar elkaar luisteren is dan ook van het grootste belang. Geen paniek voor a-muzikale mensen, want ook voor hen is dit één groot muzikaal feest!

             
 
Als u écht eens een keer iets anders wilt, dan is deze workshop voor u een leuke, leerzame, maar zeker ook amusante invulling van een gedeelte van de dag. Kortom: een muzikaal schot in de roos!
 
Kosten bedragen € 15,00 per persoon met een minimum aantal van 20 deelnemers. Voor het particuliere tarief en het bespreken van de mogelijkheden kunt u het beste even contact opnemen. Mail naar info@ffdrummen.nl en bel of sms/whatsapp naar 06 45 256 645.
 
Tevens uitstekend geschikt voor crea-ochtenden op basisscholen!
 
 
 
Chris in actie op de Japanse school in Rotterdam