TEAM TALENTO...

 

...is een website voor basisscholen om middels videoworkshops op het digitale schoolbord/computer/tablet het creatieve talent bij kinderen te helpen ontdekken en ontwikkelen.

Team Talento biedt een digitaal team van professionals dat de leerkracht in het basisonderwijs kan ondersteunen op gebied van muziek, dans, theater, tekenen, programmeren, knutselen en nog veel meer.

 

                         


Chris van de Vijfeijke is mede-initiatiefnemer van Team Talento. Naast het componeren, arrangeren en programmeren van te gebruiken muziek binnen de website, ontwikkelt Chris de muzieklessen. Favoriet zijn de tafeldrumlessen, waarbij kinderen drummen op hun tafeltje. De Boomwhackerlessen die te vinden zijn op de site, zijn uniek in Nederland. Chris heeft, samen met zijn collega's, een methode ontwikkelt waarbij elke leerkracht, dus ook zonder affiniteit met muziek, muziekles kan verzorgen met gebruik van Boomwhackers. Met de Boomwhack-compositie-tool kan elk kind ook nog eens zijn eigen Boomwhackmelodie componeren. 

                     
                                                               

Ga nu naar www.teamtalento.nl om een gratis proefabonnement aan te vragen en ontdek wat Team Talento de kinderen in jouw klas te bieden heeft!